Eltraco Automation tager projektstyring til det næste niveau

31-05-2018

God projektledelse er en forudsætning for ethvert vellykket automationsprojekt.

Derfor er vi glade for at have indgået et samarbejde med konsulent Christian Lyhr Jensen om at fungere som projektleder på udvalgte projekter.

Christian er uddannet maskinmester og har senere suppleret med en HD i organisation og ledelse. Han har blandt andet arbejdet som fabrikschef hos en international produktionsvirksomhed og har nu startet egen virksomhed, Tekprojekt ApS, hvor han på konsulentbasis tilbyder projektledelse til robot- og automationsbranchen.

”Christian kommer med den helt rigtige baggrund. Han har kendskab til mekanik, elektronik og programmering og har samtidig siddet som fabrikschef. Så han kender vores kunders hverdag. Jeg er helt sikker på, at vi med Christian om bord bliver endnu skarpere på projektledelse – til glæde for både os og vores kunder,” siger administrerende direktør i Eltraco Automation, Mikael Thomsen.

Et godt udgangspunkt
Christian Lyhr Jensens primære rolle bliver som projektleder at binde projekterne sammen og sørge for, at opgaver og deadlines bliver overholdt.

Men derudover bidrager han også med vigtig viden og sparring i forhold til eksempelvis tilbudsgivning, salg, betalingsmodeller og kravspecifikation. Især i projekternes indledende fase. F.eks. har Christian introduceret Eltraco til en ny risikostyrings- og betalingsmodel, som allerede har sikret Eltraco et større kundeprojekt. Og i et andet projekt har Christian håndteret tilblivelsen af en kompliceret kravspecifikation.

”Med et ordentligt udgangspunkt bliver der mindre opfølgning og mindre spildtid på et projekt. Hvilket igen fører til færre tilretninger senere i processen og dermed færre forsinkelser,” siger Christian Lyhr Jensen, der startede sin virksomhed op per 1. juli.

For Eltraco Automation er det faste samarbejde med Christian Lyhr Jensen endnu et vigtigt skridt på vejen mod at tilbyde kunderne en så optimal pakke rundt om selve robotprojektet som muligt.

”Der er nogle ting, som vi er super skarpe på her i huset, og så er der en række ydelser, som vi hellere vil købe ude i byen. For man kan aldrig være super god til alt. Det er også blandt andet derfor, at vi er med i Odense Robotics og derfor, at vi har indgået dette samarbejde med Tekprojekt,” lyder det fra Mikael Thomsen.