Frem til 30/6: Stor rabat på inspektionsmaskiner fra Scienscope

28-04-2021

Eltraco Automation kan lige nu tilbyde 20 % rabat på Scienscopes portefølje af komponenthåndteringsmaskiner. Tilbuddet er gældende frem til 30/6 2021.

Vores amerikanske leverandør Scienscopes røntgen- og inspektionsudstyr gør det nemmere at holde styr på sine komponenter og sin lagerbeholdning og derigennem reducere svind.

Og frem til den 30/6 kan vi lige nu tilbyde en rigtig stærk pris på Scienscopes komponenthåndteringsmaskiner i form af 20 % i rabat.

Markedets hurtigste komponenttæller

Rabatten vedrører i alt to maskiner: Dels label-læseren IMS-100 (Smart Reel Lite), dels komponenttælleren AXC-800 III.

Førstnævnte maskine kan aflæse enhver form for label, hvad enten det er 2D QR-koder, strips eller traditionelle stregkoder i 1D. Maskinen kan således registrere fire 7” komponentruller samtidig og producerer automatisk et unikt ID til hver rulle for fuld sporbarhed.

AXC-800 III-maskinen er markedets hurtigste semiautomatiske komponenttæller og kan bl.a. anvendes til registrering af BGA’er og ESD-komponenter.

Se Scienscopes egen brochure her: Promo-Flyer

Førende røntgenspecialist

Scienscope har eksisteret siden 1995 og har hovedkvarter i byen Chino vest for Los Angeles med kontorer i Mexico, Tjekkiet og Canada.

Virksomheden begyndte som mikroskopproducent og har siden specialiseret sig inden for bl.a. offline og inline røntgenudstyr, videoinspektionssystemer, måleudstyr og fortsat mikroskoper.

Læs mere om Scienscope på deres hjemmeside.