Kom til coating- og dispenseringsseminar med Mycronic

14-11-2018

I takt med at elektronikken rykker ind i næsten alle brugssituationer i vores dagligdag, øges behovet for at beskytte den sårbare elektronik fra trusler som fugt, kemikalier og ekstreme temperaturforhold.

Derfor inviterer vores leverandør Mycronic til teknisk seminar om optimal beskyttelse af elektronik den 27. og 28. november 2018 i Brainport Eindhoven High TechCampus (?) i Holland med særligt fokus på coating- og dispensering.

Seminaret, der arrangeres i samarbejde med virksomheder som ViscoTec, modus og HumiSeal, vil blandt andet omhandle emner som aktuelle og kommende coating-teknologier, mikrodispensering, filmcoating versus spraycoating samt proceskontrol i relation til sporbarhed. Der vil være rådgivning fra fageksperter, livedemoer og praktiske eksempler.

Interesseret i at deltage?
Som Eltraco Automations kunde eller samarbejdspartner er der mulighed for at deltage i arrangementet. Kontakt Marlene Lohman på Marlene.Lohman@eltraco.com eller +45 26 11 15 15, hvis du/I er interesseret i at deltage.

Deltagerlisten er begrænset til 30 personer og det er efter først-til-mølle princippet. Prisen for at deltage i seminaret er 60 euro per person (hertil kommer transport og hotel).

Læs hele invitationen her