MPM’s Edison screenprinter sikrer uhørt høj hastighed og præcision

25-03-2021

Et nyt parallelprocesseringssystem på MPM’s Edison-screenprinter sikrer markedets højeste gennemløb på bare 15 sekunder. Hertil kommer en 25 % højere præcision end en række øvrige topmodeller på markedet.

Edison fra MPM – en del af ITW EAE – er en innovativ screenprinter til de mere krævende højvolumenopgaver inden for elektronikproduktion.

Takket være et nyudviklet parallelprocesseringssystem opererer maskinen med meget korte cyklustider, hvilket gør, at der kan produceres flest mulige printkort på kortest mulig tid. Faktisk kan Edion-printeren bryste sig af markedets hurtigste gennemløb på bare 15 sekunder – inklusiv print og wipe.

Oplagt til produktion af smarte enheder

Derudover er printeren kendetegnet ved en meget høj præcision i form indbyggede justeringstolerancer på +/- 8 my samt en gentagelsesnøjagtighed på våde printkort på +/- 15 my. Dette er ifølge ITW EAE 25 % højere end de øvrige topmodeller på markedet.

Disse features gør Edison-printeren oplagt til brug inden for produktion af f.eks. smarte enheder (trådløse komponenter) og tilsvarende opgaver, hvor høj præcision og høj kapacitet er et krav.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om Edison-platformen og downloade produktblade mv. her: https://www.itweae.com/product/printers/edison

Du er også altid velkommen til at ringe til os på telefon 45 65 10 30 eller sende en mail til mikael.thomsen@eltraco.com, hvis du er interesseret i at vide mere.

Fakta om Edison-printeren

  • Kan håndtere PCB-størrelser op til 450 mm x 350 mm
  • Kan håndtere PCB-tykkelser op til 50 mm x 50 xx
  • Maksimal printhastighed: 305 mm/sek
  • Præcision og gentagelsesnøjagtighed: Cpk > 2.0
  • Justeringstolerance: +/- 8 my ved 6 sigma