Opdag fejl tidligere med intelligent software fra Mycronic

18-09-2021

MYCenter Analysis er Mycronics seneste bud på produktionssoftware, som via en række nye features kan give et bedre overblik over produktionen – og opdage fejl, inden de breder sig.

Hvordan kan man bedst muligt visualisere sin produktionslinjes ydeevne, spotte fejl og forbedre linjens output?

Det er tre af de spørgsmål, som Mycronic forsøger at adressere med udviklingen af MYCenter Analysis – Mycronics seneste bud på en dashboard-software til i første omgang pick-and-place-maskiner. Ambitionen er dog at gøre MYCenter Analysis til et system, der favner alle produktionsstadier.

Opdag fejl tidligere

Én af de unikke features ved MYCenter Analysis er muligheden for diagnosticere og udbedre eventuelle kvalitetsudfordringer, inden problemet breder sig – i stedet for først at kunne reagere på fejlen måske dagen efter.

Det sker ved, at man via brugerfladen kan klikke sig gennem en omfattende analyse i tilfælde af en unaturligt høj afvisningsrate på emner – f.eks. en detaljeret analyse af afvisningsraten samt billeder af de individuelle tools og komponenter.

Takket være de store mængder data er det desuden muligt at spotte eventuelle flaskehalse både før og efter pick-and-place-processen og via detaljerede analyser at opdage årsagen til flaskehalsen.

Binder produktionen sammen

De forskellige funktioner i MYCenter Analysis bindes sammen af en brugergrænseflade kaldet Live View, hvor man blandt andet kan se produktionslinjens aktuelle status, antal producerede PCB-emner, cyklustid ig effektivitet.

Alt sammen data, som bidrager til at skabe et let og intuitivt overblik over de vigtigste produktionsparametre – uden at man selv skal trække disse data ud af sit system og efterfølgende kategorisere og visualisere dem.

Dermed er MYCenter Analysis et oplagt værktøj til moderne elektronikproduktioner, hvor både produkter og selve fremstillingsprocessen bliver stadigt mere komplekse, samtidig med at en høj effetivitetsgrad er vigtigere end nogensinde.

Læs mere på Mycronics hjemmeside.