Opnå stressfri håndtering af PCB-boards med depaneliseringsudstyr fra Seika

26-08-2021

Superkompakte og præcise PCB-routere fra Seika Corporation kan købes gennem Eltraco Automation.

En så nænsom og stressfri fræsning af PCB-boards som muligt kan være afgørende for både kvaliteten og effektiviteten.

Til det formål har vores japanske leverandør, Seika Corporation, udviklet en serie af superkompakte og meget præcise PCB-routere, der kan automatisere depaneliseringsprocessen i forbindelse med produktionen af PCB-boards.

Tegn direkte med musen

”Seikas portefølje af depaneliseringmaskiner er oplagt til, når man producerer flere printkort på det samme ark, og man har brug for en pålidelig og automatisk proces,” forklarer adm. direktør i Eltraco Automation, Mikael Thomsen.

Han henviser til, at man med eksempelvis manuel fjernelse med bidetang af de enkelte boards nemt risikerer at stresse materialet.

Ligeledes er maskinen meget nemt at programmere og der skal ikke nødvendigvis bruges CAD-CAM-filer. I stedet tegner man simpelthen direkte med musen, hvor PCB-boardet skal fræses. Det betyder, at maskinen også sagtens kan bruges ved mindre seriestørrelser.

Førende japansk leverandør

Seika Corporation er en japansk koncern, der blev etableret i 1947. I dag leverer Seika udstyr og maskiner til en lang række industrier, herunder elektronikbranchen.

Inden for SMT-udstyr har Seika bl.a. specialiseret sig i kompakte og brugervenlige PCB-routere til depanelisering.

Produktsortimentet omfatter bl.a:

    • SAM-CT23S
    • SAM-CT23Q
    • SAM-CT23NJ
    • SAM-CT34NJ
    • SAM-CT56NJ

Du kan læse mere om maskinerne på Seikas Machinerys hjemmeside.