Tak for en rigtig god E-18

19-09-2018

Vi vil rigtig gerne sige tak for en god E-18 elektronikmesse i sidste uge. Det blev som vanligt tre travle dage med masser af besøgende, spændende produktionsgrej, robotter og interessante kundeleads. Blandt andet kastede messen en konkret ordre på en maskine af sig, hvilket vi er rigtig glade for.

Også Produktion i Danmark-standen, som Eltraco Automation var medarrangør af, var velbesøgt med blandt andet en guidet rundvisning af medarbejdere fra Kamstrup.

Vinderen af vores nyhedsbrevskampagne blev Joseph Vella Ottosen fra Kamstrup, som inden længe vil modtage et sæt lækre Beoplay E6 ledningsfrie høretelefoner. Stort tillykke til ham. Husk, at du til enhver tid kan gøre ligesom Joseph og tilmelde dig vores nyhedsbreve, som vi udsender 10-12 gange om året. Tilmelding foregår i bunden af vores forside.

I forbindelse med messen lagde Fyens Stiftstidende også vejen forbi Odense Congress Center, hvilket kastede denne artikel af sig. I artiklen kan du blandt andet finde et lille interview med vores ejer og direktør, Mikael Thomsen, hvor han fortæller om sin messeoplevelse.