Casevideo fra Micro Technic

Via en ny produktionslinje fra Mycronic har vi hjulpet Micro Technic til at forblive konkurrencedygtig som både EMS-producent og udvikler af egen elektronik. Blandt andet fordi Micro Technic nu kan håndtere mindre og mere komplekse komponenter.

 

 


 

Casevideo fra RAVI Electronics

Via en række målrettede investeringer i blandt andet topmoderne produktionsudstyr fra Mycronic er det lykkedes EMS-leverandøren RAVI Electronics at fordoble sin produktionskapacitet – vel at mærke uden at gå på kompromis med den fleksibilitet, der er virksomhedens DNA.

 


Se casevideo: Komplet SMT-linje til Linak

Linak har investeret i en komplet produktionslinje fra Mycronic, der leverer den nødvendige fleksibilitet og gør fabrikken konkurrencedygtig med udlandet. Se linjen i funktion i denne video.

 

 

 


Kompakt pick-and-place-maskine optimerer serieskift

En MY300 pick-and-place-maskine fra Mycronic sikrer CB Svendsen hurtige omstillinger mellem serier.

 

 


 

MY700 jetprinter sikrer kortere time-to-market

Takket være en lynhurtig MY700-jetprinter fra Mycronic kan EMS-producenten EuroTechnic forkorte time-to-market på prototyper og nulserier til IoT-markedet.

 

 

 


 

Jetprintere øger konkurrenceevnen

Højt automatiseret produktionsudstyr er rygraden i GP Elektroniks produktion. To MY700 jetprintere fra Mycronic sikrer hurtige omstillinger og et minimum af fejl.

 

 


 

Screenprinter skærer 25 procent af omstillingstiden mellem serier

Lysstyringsproducenten NIKO-Servodan har indkøbt en Speedline MPM Momentum screenprinter til sin SMD-afdeling. Det har skåret 25 procent af tidsforbruget på maskinen og frigjort ressourcer i produktionen.

 


 

Elektronik til verdensrummet

Terma producerer elektronik til rumfart, forsvar og flyindustrien. Det stiller høje krav til produktionsudstyret. Eltraco har gennem flere år leveret maskiner til en af
Danmarks mest højteknologiske elektronikproduktioner.

 

 

 

 


 

Jetprinter sikrer produktion i Danmark

En MY600 jetprinter har sendt stencilscreeneren på pension hos udviklingshuset og elektronikproducenten CB Svendsen. Printeren har givet en langt højere fleksibilitet i produktionen af prototyper og specialemner.