Eltraco Automation bliver dansk forhandler af Vitronics Soltec

19-06-2018

Efter gennem en årrække at have forhandlet udstyr fra stærke brands som MPM, Camalot Systems og Electrovert får Eltraco Automation nu endnu et velrenommeret ITW EAE-brand i porteføljen i form af Vitronics Soltec, som gennem årtier har været markedsledende på især loddemaskiner.

“Vi ser stor synergi i at udnævne Eltraco Automation som vores partner for alle ITW EAE’s produkter, som inkluderer de fire brands MPM, Camalot, Electrovert og Vitronics Soltec. Eltraco Automation er en velanset aktør i elektronikindustrien, og jeg er sikker på, at vi i fællesskab vil være i stand til at styrke det danske marked og den fremtidige udvikling,” siger Frank van Erp, sales director, EMEA, ITW EAE, som ejer Vitronics Soltec.

Blandt branchens bedste serviceaftaler
Vitronics Soltec har et bredt produktsortiment inden for især reflow-lodning og selektiv lodning, der tilgodeser såvel mindre som større elektronikproduktioner.

“Det her agentur lukker cirklen i forhold til, at vi fremover kan tilbyde hele ITW EAE’s produktportefølje, herunder selektiv lodning” siger Mikael Thomsen, administrerende direktør i Eltraco Automation.

Han ser frem til at inkludere Vitronics Soltec-maskinerne i Eltraco Automations servicekoncept, som er blandt branchens bedste og mest gennemprøvede af slagsen.

“For kunderne vil det betyde, at de fremover får en mere direkte indgang til hele ITW’s produktportefølje, hvilket jeg er sikker på, de vil opleve som en væsentlig fordel,” siger Mikael Thomsen.

Viser maskine frem på E-18
Eltraco Automation er allerede i fuld gang med at oplære sine serviceteknikere i de nye maskiner.

Derudover vil virksomheden på elektronikmessen E-18 til september blandt andet fremvise produkter fra Vitronics Soltec-maskiner.