Hold styr på komponenterne med MYTower

15-12-2021

Mycronics komponenttårn MYTower holder nemt og automatisk styr på dine komponenter. Den seneste model, MYTower 6X, kan rumme næsten 2.5000 komponenter på 2 m2 takket være et innovativt hyldedesign og er oplagt til højvolumenproduktioner.

Spilder I for meget tid på at transportere komponenter fra lageret og hen til SMT-linjen? Og kniber det af og til med at holde styr på komponenterne?

Så er Mycronics MYTower-serie af komponenttårne måske den helt rigtige løsning til din produktion. MYTower er et automatisk og fleksibelt lagersystem, der både kan fungere som centralt varelager og som bufferlager tæt på produktionen.

”MYTower sørger kort og godt for, at samtlige komponenter altid befinder sig det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Det er utrolig vigtigt, især i high mix-produktioner, hvor omstillingen mellem serier skal ske så hurtigt som muligt,” forklarer Mikael Thomsen, adm. direktør i Eltraco Automation.

2.500 komponentruller på 2 m2

En unik ID-kode på hver komponentrulle sørger for, at man altid har fuldstændig styr på status og placering for de pågældende komponenter. Samtidig sørger MYTower for automatisk at fodre SMT-linjen med de rigtige komponenter.

En anden fordel ved MYTower er det kompakte design. Den seneste model i serien, MYTower 6X, kan således håndtere 2.468 komponentruller på bare 2 m2 gulvplads, hvilket gør MYTower til et af de mest arealeffektive lagersystemer på markedet.

Den høje kompakthed skyldes et innovativt nyt hyldedesign med fire roterende søjler, der hver især kan rumme fem positioner for 7” ruller. Forrest og bagerst i enheden er der yderligere to positioner til enten 15” rullemagasiner eller et væld af andre komponentbakker af forskellig størrelse.

Oplagt til højvolumenproduktion

Som en særlig feature kan MYTower ekspedere komponenter ud til to sider, hvilket gør systemet oplagt til højvolumenproduktion, hvor tårnet kan installeres mellem to linjer og fodre begge linjer med komponenter.

”Alt i alt er der tale om ét af de mest fleksible og effektive lagersystemer på markedet – også når vi snakker højvolumenproduktion,” lyder det fra Mikael Thomsen.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om MYTower-familien på Mycronics hjemmeside.

Eltraco Automation er dansk forhandler af alt Mycronic-udstyr. Du kan se vores udvalg af MYTower-løsninger – tidligere kendt som SMD Towers – på vores hjemmeside.

Bemærk venligst, at udvalget på siden ikke er fyldestgørende. Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om eksempelvis 6X-serien.