Produktionssoftware til Industri 4.0

28-05-2018

Hos Eltraco Automation gør vi det mest i mekanik og elektronik. Men vidste du, at vi også sælger automationssoftware, der kan geare din virksomhed til Industri 4.0?

Vi har det danske agentur på MES-software fra AEGIS, FactoryLogix, der er blandt markedets førende leverandører af software til produktionsvirksomheder.

MES står for Manufacturing Execution System og er typisk betegnelsen for det it-styringslag, der ligger mellem fabriksgulvets automationslag – for eksempel SCADA og PLC-systemer – og virksomhedens overordnede ERP-system.

Ikke kun for de store
MES anvendes kort sagt til at omsætte fabriks- og procesdata til brugbare KPI’er og optimere produktionen via it. Tit omtales MES som ét samlet system, men MES-softwaren fra AEGIS er bygget op omkring en række forskellige moduler, der gør det muligt at skræddersy systemet til den enkelte virksomhed.

”Mange har den fordom, at MES-systemer kun er for store virksomheder. Men i virkeligheden forholder det sig helt anderledes. MES-softwaren fra AEGIS kan tilpasses alle typer virksomheder, store som små, og det viser vores danske kundeportefølje da også,” siger administrerende direktør i Eltraco Automation, Mikael Thomsen.

FactoryLogix består blandt andet af modulerne Production, Integration, Logistics og Analytics. Læs mere her.

Du er altid velkommen til at ringe på 45 65 10 30, hvis du er interesseret i at høre nærmere om, hvordan FactoryLogix kan hjælpe din virksomhed til en mere effektiv produktion og en bedre bundlinje.