Se casevideo: Ny produktionslinje gør Micro Technic mere konkurrencedygtig

07-02-2023

Hos Micro Technic har man brug for såvel fleksibilitet som kapabilitet, da virksomheden både er EMS-producent og udvikler af egen elektronik. Begge dele har man fået med en helt ny produktionslinje bestående af Mycronic-udstyr.

Micro Technic er en elektronikvirksomhed i Aarup på Fyn, som både udvikler og producerer elektronik for sine kunder og egne produkter – herunder IoT-løsninger til den grønne omstilling.

Som både EMS-producent og udvikler af egne elektronikløsninger – herunder IoT-løsninger til den grønne omstilling – har Micro Technic nemlig brug for både fleksibilitet og kapabilitet.

Det har virksomheden fået med en ny Mycronic-produktionslinje, der blandt andet gør Micro Technic i stand til at håndtere endnu mindre og mere komplekse komponenter. Samtidig er en ny og energivenlig reflow-ovn med til at sænke linjens samlede CO2-aftryk.

Kan sagtens konkurrere med udlandet

”Det har været et utroligt spændende forløb at følge for Eltraco. Og så er det selvfølgelig også godt at se, at dansk elektronikproduktion sagtens kan konkurrere med udlandet, hvis vi investerer i højautomatisk produktionsudstyr, som gør, at vi er konkurrencedygtige.”

Du kan blive klogere på produktionslinjen i en ny casevideo, som du finder HER